Valori

FLEXIBILITATE

Schimbătoarele de căldură şi sistemele de răcire modulare RAAL® sunt perfect adaptate nevoilor şi cerinţelor clienţilor şi dezvoltate împreună cu aceştia. Noi furnizăm soluţii de răcire personalizate pentru sute de aplicaţii, livrăm zeci de mii de produse diferite pentru serii mici, medii şi mari.

 INOVAŢIE

Cu un departament de cercetare-dezvoltare puternic si creativ, un centru de testare bine echipat, patente pentru aripioare şi soluţii constructive/tehnologice noi, cu 150 de ingineri care oferă un interval de 30 - 50 de zile pentru dezvoltarea unui produs nou şi peste 50 de prototipuri în fiecare lună, suntem intotdeauna pregătiţi pentru a livra performanţa.

EXPERIENŢĂ

Cei 30 de ani de experienţă în domeniul schimbătoarelor de căldură şi echipele specializate pe domenii şi aplicaţii (cercetare-dezvoltare, proiectare schimbătoare de căldură, proiectare SDV, fabricaţie, vânzări, logistică, marketing), dovedesc faptul că fiecare client şi fiecare aplicaţie sunt importante pentru noi. 

 PARTENERIAT

Încrederea reciprocă, deschiderea spre cele mai noi soluţii tehnice şi apropierea de client reprezintă valori de bază ale RAAL®, garantând o relaţie de afaceri pe termen lung.